All rights reserved

Taustaa

Tarjoamme kestävän kehityksen periaatteita noudattavaa arkkitehtisuunnittelua. Pienen mittakaavan rakentaminen, kuten pientalot, mökit ja saunat sekä näyttelyt ovat osaamisemme ydintä.

Tuomas Siitosella on arkkitehdin tutkinto Teknillisestä korkeakoulusta ja taiteen maisterin tutkinto Taideteollisesta korkeakoulusta. Näitä kykyjä yhdistäen hän on ollut työelämässä vuodesta 2001 ja perusti oman toimiston vuonna 2010. Aikaisemmin hän oli saanut kokemusta kunnianhimoisen pientaloarkkitehtuurin toteuttamisesta Arkkitehtitoimisto Tuomo Siitosella projektissa Studio Widnäs ja Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosella projektissa Villa Frida.

Pieni ja taitava työryhmämme on työskennellyt sekä julkisille että yksityisille asiakkaille. Julkisen puolen asiakkaitamme ovat olleet mm. Suomen kansallismuseo, Päivälehden museo sekä Arkkitehtuurimuseo. Yksityisasiakkaille olemme tehneet projekteja usein vaativiin täydennysrakentamis- ja luontoympäristöihin. Katso asiakaslista.

Tuomas Siitosen arkkitehtuuria on ollut esillä mm. suomalaisen arkkitehtuurin kaksivuotiskatsauksessa ja Venetsian Biennalessa. Töitämme on julkaistu myös eri lehdissä, kirjoissa ja verkkoalustoilla.

Olemme myös saaneet palkintoja ja olleet ehdolla esimerkiksi Puupalkinnon saajaksi.

Oman toimiston pitämisen lisäksi Tuomas Siitonen opettaa Aalto-yliopiston Arkkitehtuurin laitoksella sekä toimii vierailevana luennoitsijana ja opettajana. Vuonna 2018 hän sai Vuoden opettaja -palkinnon Aalto-yliopiston arkkitehtuurin laitoksen opiskelijoilta.

Tuomas on osakas näyttelyarkkitehtuuria tekevässä yrityksessä nimeltä Kombo vuodesta 2019.

Toimistomme on Arkkitehtitoimistojen liiton ATL:n jäsen.

ATL logo.

Palvelumme

Konsepti- ja luonnossuunnittelu
Arkkitehtisuunnittelu
Toteutusasiakirjat
Työmaavalvonta
Lupaprosessin hallinta
Pääsuunnittelu

Työkalumme

Käytämme nykyaikaisia BIM-työkaluja ja pilvipohjaista projektinhallintaa. Työskentelemme myös perinteisiä menetelmiä, kuten pienoismalleja käyttäen.

Tiimimme

Tuomas Siitonen, arkkitehti SAFA GRAFIA

Alumni:
Eilo Hatakka, projektiarkkitehti
Monica Romagnoli, sisustusarkkitehti
Antti Auvinen, projektiarkkitehti

Sudaroli Gunasekaran, arkkitehti
Mari Sollman, sisustusarkkitehti

Yhteistyökumppanit:

Kombo / kombo-office.fi
Johannes Nieminen / Besserwisser.fi,
graafinen suunnittelu
Panu Heikkilä / Fantomatico.org,
vuorovaikutus- ja digitaalinen suunnittelu